Veshje

Mos e lini dhimbjen tju bëjë të urreni. Mos e lini ligësinë e të tjerëve t’ju vjedhë ëmbëlsinë tuaj.

Aksesorë

Të përshtatshme për çdo rast që dëshironi.
Nxitoni të porosisni!☺️


Bluza

Tashmë gjendje dhe ngjyra rozë e këtij modeli😍😍 Elegante dhe komode

𝔹𝕖𝕒𝕦𝕥𝕪𝕤𝕥𝕠𝕣𝕖 𝔸𝕝𝕓𝕒𝕟𝕚𝕒

𝙋𝙤𝙧𝙤𝙨𝙞𝙩 𝙤𝙣𝙡𝙞𝙣𝙚

SKINCARE

🚕 𝙋𝙤𝙧𝙤𝙨𝙞𝙖 𝙗𝙧𝙚𝙣𝙙𝙖 𝙏𝙞𝙧𝙖𝙣ë𝙨 𝙥ë𝙧 24 𝙤𝙧ë
💸 𝙋𝙖𝙜𝙚𝙨𝙖 𝙥𝙖𝙨𝙞 𝙙𝙤𝙧ë𝙯𝙤𝙝𝙚𝙩 𝙥𝙤𝙧𝙤𝙨𝙞𝙖
☎️ +355 68 536 8363
⏰ E Hënë - E Dielë 08:00-21:00

Të ndryshme (1)

remela (1)

Make Up (1)

Kategoria E Rrobave (21)

Discover a beautiful you with our new Makeup Essentials

Komod dhe i përshtatshëm që format e trupit tuaj të duken perfekte.
Nxitoni të porosisni dhe të përfitoni nga ofertat!!

Modelet më speciale për këto festa i gjeni vetëm në @beautystore.albania ❤️
Nxitoni të porosisni!!

Rroba gjumi Aksesorë🥰

Fjongo🎀
Çanta 🛍

⚡Syze dielli⚡ Oferta 😊

Enjoy the best quality, cosmetics made by BeautyStore.ALt

Na shkruani për porosinë tuaj pasi shumë pak kemi gjendje nga veshjet të cilat janë në ofertë!!
Është kombinimi më i kërkuar nga vajzat për festat e fundvitit🥰
Nxitoni të porosisni tuajën!!
“Mos u bëj një femër që ka nevojë për të pasur pranë një mashkull.Bëhu një femër,për të cilën një mashkull ka nevojë ta ketë pranë .”

BeautyStore.AL

𝔹𝕖𝕒𝕦𝕥𝕪𝕤𝕥𝕠𝕣𝕖 𝔸𝕝𝕓𝕒𝕟𝕚𝕒

𝔹𝕖𝕒𝕦𝕥𝕪𝕤𝕥𝕠𝕣𝕖 𝔸𝕝𝕓𝕒𝕟𝕚𝕒
📪 𝙋𝙤𝙧𝙤𝙨𝙞𝙩 𝙤𝙣𝙡𝙞𝙣𝙚
🚕 𝙋𝙤𝙧𝙤𝙨𝙞𝙖 𝙗𝙧𝙚𝙣𝙙𝙖 𝙏𝙞𝙧𝙖𝙣ë𝙨 𝙥ë𝙧 24 𝙤𝙧ë
💸 𝙋𝙖𝙜𝙚𝙨𝙖 𝙥𝙖𝙨𝙞 𝙙𝙤𝙧ë𝙯𝙤𝙝𝙚𝙩 𝙥𝙤𝙧𝙤𝙨𝙞𝙖
☎️ +355 68 536 8363
⏰ E Hënë - E Dielë 08:00-21:00
beautystore.al

cosmetics-infobox-1
1.

Bluza 👚

Na shkruani për porosinë tuaj pasi shumë pak kemi gjendje nga veshjet të cilat janë në ofertë!!
Është kombinimi më i kërkuar nga vajzat për festat e fundvitit🥰
Nxitoni të porosisni tuajën!!

cosmetics-infobox-2
2.

Veshje 🙂

Na shkruani për porosinë tuaj pasi shumë pak kemi gjendje nga veshjet të cilat janë në ofertë!!
Është kombinimi më i kërkuar nga vajzat për festat e fundvitit🥰
Nxitoni të porosisni tuajën!!

cosmetics-infobox-3
3.

Make up😍

Na shkruani për porosinë tuaj pasi shumë pak kemi gjendje nga veshjet të cilat janë në ofertë!!
Është kombinimi më i kërkuar nga vajzat për festat e fundvitit🥰
Nxitoni të porosisni tuajën!!